Algemene voorwaarden

Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden.


Deze zijn  van toepassing als u  een bestelling plaatst via onze Webshop of het product aanschaft in de winkel.
Lees de Algemene Voorwaarden daarom goed door.

Kookpotjesvoorvogels.nl (Mattie&Galah) is gevestigd te Baarn en is ingeschreven bij de KVK onder nummer 78581044.

Op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van Kookpotjesvoorvogels.nl zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Alle op onze webshop genoemde prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen welke van overheidswege worden opgelegd.

Verzendkosten

Indien er verzendkosten worden gerekend wordt dit tijdig genoemd voordat u de bestelling plaatst.

Kleur afwijkingen

www.kookpotjesvoorvogels.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor (kleur)afwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit. Kleur keuze van speelgoed is bij deze niet mogelijk.

verzending België

voor verzenden naar België kunt u kiezen voor verzending met track and trace of zonder track and trace,kiest u voor de optie zonder track and trace en raakt het pakket verloren kan deze niet gezocht worden door post nl en vallen de kosten van het verloren pakket onder eigen risico,kookpotjesvoorvogels.nl is niet aansprakelijk voor kwijt geraakte pakketten zonder track and trace,pakketten met track and trace kunnen wel gezocht worden door post nl mocht het pakket kwijt raken.

 

 

Klant registratie
Om optimaal gebruik te maken van de Website, kan  de klant zich registreren via het registratieformulier/ de account-aanmeldmogelijkheid op de Website. Tijdens de registratieprocedure kiest de klant een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee hij na registratie kan inloggen op de Website. De klant is zelf verantwoordelijk voor het kiezen van een voldoende betrouwbaar wachtwoord.De klant dient zijn inloggegevens zijn gebruikersnaam en wachtwoord strikt geheim te houden. Kookpotjesvoorvogels.nl is niet aansprakelijk voor misbruik van de inloggegevens. Alles dat gebeurt via het account van de klant, valt onder de verantwoordelijkheid en het risico van de de klant.

Diervoeder

Onze producten vallen onder aanvullend diervoeder. Men is zelf verantwoordelijk voor het voeren van hun vogel en daarin zelf de juiste hoeveelheid en soort voer te bepalen. 

Garantie

De T.H.T. datum, gebruiksadvies en bewaaradvies staat vermeld op elk product. Wij raden u daarom aan om uw bestelling op de dag van ontvangst per direct op deze juiste manier te bewaren en dient te controleren op gebreken. Als er gebreken zijn aan het product, dient u dit de zelfde dag aan te geven doormiddel van een mail met bijgevoegde foto's. Men wordt geacht het aangegeven bewaaradvies en gebruiksadvies te hanteren. Worden deze adviezen niet gehanteerd dan zijn wij niet verantwoordelijk voor de kwaliteit vermindering van het product of de daarvan bijkomende gezondheidsproblemen.

De klant wordt geacht toezicht te houden tijdens op de vogel tijdens het spelen met het speelgoed. Bij gebreken of onveiligheid van speelgoed dient deze te worden verwijderd. Kookpotjesvoorvogels is niet aansprakelijk voor eventuele schade door middel van het gebruik van het speelgoed. 

Typefoutjes
De informatie op onze website wordt met zorgvuldigheid samengesteld en onderhouden. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het voorkomen dat u typefouten aantreft. Voor dergelijke fouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Alle informatie op onze websites is dan ook onder voorbehoud van druk- en typefouten.

Disclaimer

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van onze website. Er bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is. Wij zijn niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortkomen uit het gebruik van gegevens uit de door ons gecreëerde website. Wij wijzen hierbij alle aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op onze website verwijzen. De gegevens op onze website kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd. 

Privacy en Coockie verklaring

Kookpotjesvoorvogels.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie dat u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.

Kookpotjesvoorvogels.nl zal u gegevens nooit aan derde verkopen, en verstrekt deze uitsluitend aan derde als deze betrokken zijn bij de bestelling.

Als u een bestelling plaatst bij kookpotjesvoorvogels.nl hebben wij u naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig,om u bestelling te kunnen uitvoeren en u op de hoogte te houden van het verloop van de bestelling.

Wij gebruiken u e-mail adres uitsluitend om u te informeren over de bestelling, of met u toestemming voor eventuele acties en aanbiedingen, mocht u dit niet willen kunt u zich uitschrijven op de nieuwsbrief.