Kookpotjes bereiden
Voeg de gehele inhoud van het kookpotje
toe aan een pan met water.
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fz%2Ft%2Fe%2Ftemp-nckblfwupuxppqtcuvum%2Fufzzyl%2F20200906_195438.jpg)
Laat het kookpotje 10 min. zachtjes koken.
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fz%2Ft%2Fe%2Ftemp-nckblfwupuxppqtcuvum%2Fjqdiui%2Fimage-22.png)
Spoel daarna het
kookpotje uit in een
fijne zeef.
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fz%2Ft%2Fe%2Ftemp-nckblfwupuxppqtcuvum%2F0urblb%2Fimage-21.png)
Serveer een portie
op kamertemperatuur
& Smullen maar!
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fz%2Ft%2Fe%2Ftemp-nckblfwupuxppqtcuvum%2Fbrbv5x%2F20200906_195958-1.jpg)

Tip!
Vries het gekookte potje in, in een afgedekte ijsblokjes vorm en ontdooi telkens een portie in de koelkast.
Bewaar maximaal 2/3 maanden in de vriezer.
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fz%2Ft%2Fe%2Ftemp-nckblfwupuxppqtcuvum%2Fv15y7s%2F20200906_195447.jpg)
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fz%2Ft%2Fe%2Ftemp-nckblfwupuxppqtcuvum%2Fxfb2ec%2F20200906_195459.jpg)